Jose Mourinho Türkiye'yi İngilizlere şikayet etti! "Fenerbahçe'yi 10 yıldır hakemler şampiyon yapmıyor"

Manchester Unitedi ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, TNT'ye verdiği röportajda sarı lacivertli kulübün son 10 yılda hakemler nedeniyle şampiyon olamadığını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, 3. hafta mücadelesinde bu akşam Manchester United'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho İngiliz basınından TNT Sports'un sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'yi İngiliz basınına şikayet eden Jose Mourinho, Fenerbahçe'yi 10 yıldır hakemlerin şampiyon yapmadığını iddia ve ima etti.

"DİĞER TAKIMLAR MAÇI 2-1 KAZABİLİRDİ"

Mourinho, Süper Lig'de son oynadıkları Samsunspor maçına ilişkin, "Son maçımızda 2-2 berabere kaldık. Yediğimiz o golü bu ligde sadece Fenerbahçe yerdi. Diğer takımlar maçı 2-1 kazanırdı ve bu gol geçerli sayılmazdı" dedi.

Jose Mourinho ayrıca, "Son 10 yılda Fenerbahçe iyi antrenörlere, iyi futbolculara ve son derece özverili bir başkana ve yönetime sahipti ancak bir şey kazanamadı. Bunun bir sebebi var" açıklamasında bulundu.

Jose Mourinho Türkiye'yi İngilizlere şikayet etti! "Fenerbahçe'yi 10 yıldır hakemler şampiyon yapmıyor" ile ilgili etiketler Jose Mourinho Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.