Jose Mourinho'dan Arda Güler'e yeşil ışık! Şartları bile sundu...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli kulüpteki ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Portekizli teknik adam isimleri Fenerbahçe ile anılan Paulo Dybala ve Romelu Lukaku ile ilgili net ifadeler kullandı. Mourinho ayrıca "Arda Güler'i yeniden takımda görmek ister misiniz?" sorusuna da cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli kulüpteki ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Portekizli teknik adam isimleri Fenerbahçe ile anılan Paulo Dybala ve Romelu Lukaku ile ilgili net ifadeler kullandı.

Mourinho ayrıca "Arda Güler'i yeniden takımda görmek ister misiniz?" sorusuna da cevap verdi.

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e yeşil ışık! Şartları bile sundu...

"GELMEK İSTERSE NEDEN OLMASIN!"

Arda Güler'i yeniden takımda görmek isteyip istemeyeceği sorulan Mourinho, "Gelmek isterse neden olmasın! Real Madrid gibi bir takımda oynuyorsanız ve genç bir oyuncuysanız geri gelmek istemezsiniz. Kulübünü gerçekten seviyorsa ve geri gelmek istiyorsa maaşının yüzde 75'ini de Real Madrid ödeyecekse gelmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e yeşil ışık! Şartları bile sundu... - Resim : 2

''LUKAKU VE DYBALA'YI İSTEMİYORUM''

Fenerbahçe ile adı anılan Lukaku ve Dybala için ise Mourinho, "Şunu belirtmeliyim ki takımdan ayrılacak ve takıma katılacak oyuncularla ilgili saygılı ve dürüst olmanız gerekir. Futbolcular bunu basından öğrenmemeli. Bizim de oyunculara karşı açık olmamız gerekiyor. Transferi bittikten sonra öğrenmelisiniz. Bu kesinleştikten sonra öğrenmelisiniz. Dybala'yı Lukaku'yu istediğime dair dedikodular duyuyuyorum. Lukaku ve Dybala'yı istemiyorum." dedi.

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e yeşil ışık! Şartları bile sundu... - Resim : 3

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e yeşil ışık! Şartları bile sundu... ile ilgili etiketler Jose Mourinho Fenerbahçe Arda Güler Real Madrid Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.