Jose Mourinho'dan çarpıcı sözler: Teknik direktörler hakemlerin arkadaşıysa eşyalarımı toplar giderim!

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, HT Spor'a çok önemli açıklamalarda bulundu. Mourinho, takımının son durumu, transfer, hakemler ve Türkiye'deki rekabet üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, HT Spor'a çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mourinho, takımının son durumu, transfer, hakemler ve Türkiye'deki rekabet üzerine değerlendirmelerde bulundu.

''BU KULÜBÜN PARÇASI OLMAK İSTİYORUM''

Jose Mourinho; "Sakin şekilde bekliyordum, analiz ediyordum. Farklı teklifler vardı. Farklı başkanlarla görüştüm. Motive edecek kararı vermek için acele etmiyordum. O dönem 3 başkan adayının hepsi benimle görüştü. Bu da kulübün beni ne kadar istediğini hissetmemi sağladı. Aynı zamanda kulübün zor bir dönemde olması hırsı vardı. Kulübün hayallerini iyi anlıyorum ve bu kulübün parçası olmak istiyorum." dedi. 

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ VERECEĞİM''

Mourinho açıklamasında; "Gittiğim her kulüp, benim kulübüm haline gelir. Ben değil, kulüp önemlidir. Hayaller önemlidir. 'Bu forma benim derim' söylemim doğru. Onlar için savaşacağım ve elimden gelenin en iyisini vereceğim." ifadelerini kullandı. 

PLAY-OFF YORUMU

Jose Mourinho, Türk kulüplerinin Avrupa elemeleri hakkında; "Bir şey var; belki de yanılıyorum ama hissiyatım bu. Türk takımların Avrupa kupaları için oynadıkları eleme ve play-off maçlarında zorluk yaşamasının, transfer döneminin daha geç kapanması ile bir bağlantısı var. Avantaj sağlayabilecek bir durum ama bir yandan da zorluk yaratıyor." dedi. 

TRANSFER YORUMU

Mourinho, Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemindeki durumu hakkında; "Transferler geç kaldı mı? Her teknik direktör için transferler hep geç kalmış denebilir. Oyuncular önemli değil, sadece kulüp ve takım önemli. Kostic çok yaratıcı bir sol bek, orada bir eksiklik yaşıyorduk. Birçok pozisyonda oynayabiliyor. Bize sunabilecek çok şeyi var. Takımımızı iyi bir şekilde tamamlıyor. Kulübün yaptığı işlerden memnunum." sözlerini sarfetti. 

ÇARPICI HAKEM YORUMU

Jose Mourinho; "Mesela ben şampiyonluk adayı olan takımlardan birinin teknik direktörünün bazı hakemlerin yakın arkadaşı olduğuna inanamam çünkü buna inanırsam eşyalarımı toplar giderim. Çünkü futbol bu değil." dedi. 

MEDINA İÇİN AÇIKLAMA

Adı Fenerbahçe ile anılan oyuncu hakkındaki soruya cevap veren deneyimli teknik direktör; "Medina hakkında konuşamam. O şu anda Boca Juniors oyuncusu. Bir şey söyleyebilecek durumda değilim." açıklamasında bulundu. 

Jose Mourinho'dan çarpıcı sözler: Teknik direktörler hakemlerin arkadaşıysa eşyalarımı toplar giderim! ile ilgili etiketler Jose Mourinho Fenerbahçe Transfer Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı! "Böyle gezmeye utanmıyor musun?" deyip dövdüler

Mardin'de sokakta çıplak halde dolaşan kişi, çevredekiler tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, cep telefonuyla kayda alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.