Jose Mourinho'dan dikkat çeken açıklamalar: Türk futbolu için çalışıyorum!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, dikkat çeken açıklamlarda bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BUGÜN OLMAYAN TEK ŞEY GOLLERDİ''

"Bugün olmayan tek şey gollerdi. İlk 60-65 dakikadaki oyunumuza bakınca sonuç farklı olmalıydı. Çok pozisyon kaçırdık. Final bölgesinde, 3. bölgede doğru şeyleri yapamadık teknik anlamda. Maç boyunca dominant olan bizdik. Daha farklı bir sonucu hak ediyorduk. Belli dakikadan sonra fiziksel olarak düştük. Maximin ve İrfan 90 dakika oynayacak durumda değil. Orta sahada sürekli İsmail ve Szymanski ile oynuyoruz. İstemediğimiz bir şeydi ama fiziksel olarak düşüş yaşadık. Çok hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Sonuca bakınca daha fazlasını hak ediyorduk."

"TÜRK FUTBOLU İÇİN DE ÇALIŞIYORUM"

"Bir pozisyonda elinizde 2 oyuncu olunca değişiklik yapmak kolay, Dzeko yerine En-Nesyri giriyor. Bazı durumlarda adaptasyon gerekiyor. Szymanski orta sahada oynadı, normalde daha ofansif bir oyuncu. Bartuğ girdi sonra, Türk futbolu için iyi bir şey bu, iyi bir genç oyuncu, onlara süre vermekten korkmuyoruz. Daha fazla süre alacak. Oğuz ve Yusuf da var elimizde. Fenerbahçe için çalışıyorum ama endirekt olarak Türk futbolu için de çalışıyorum."

 

Jose Mourinho'dan dikkat çeken açıklamalar: Türk futbolu için çalışıyorum! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Jose Mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail içinde siyasi kriz büyüyor! "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı...

İsrail Sol Parti Başkanı Ayman Odeh, İsrail meclisi Knesset'te "En büyük terörist İsrail'dir" diyince tansiyon yükseldi.