Jose Mourinho'dan itiraf gibi açıklama: Çalıştığımız yerden gol attılar!

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakada sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Müsabakada sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

"ÇALIŞTIĞIMIZ YERDEN GOL ATTILAR''

"Zor bir maçtı ama aynı zamanda bariz bir şekilde 2-0'la bizim kontrolümüzdeydi. 3. golü atabilecek şanslarımız vardı ama sonra durumlar değişti. Çalıştığımız yerden gol attılar, duran toptan. Daha sonra Cenk Tosun ile gole yaklaştık ama olmadı. Sonra onlar golü attı."

"GÖRÜNTÜLERİ SEÇMEM GEREKİYORDU''

"Devre arasında gösterebileceğim görüntüleri seçmem gerekiyordu, o yüzden ilk yarı bitmeden soyunma odasına gittim. Tespit ettiğim hataları oyuncularıma göstermem gerekiyordu."

 

Jose Mourinho'dan itiraf gibi açıklama: Çalıştığımız yerden gol attılar! ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig Jose Mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.