Jose Mourinho'dan oyuncularına Galatasaray uyarısı: "Derbiyi aklınızdan çıkarın"

Fenerbahçe'de herkesin aklının bir ucunda haftaya Galatasaray ile oynanacak derbi olsa da Teknik Direktör Jose Mourinho için durumun aynı olmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de herkesin aklının bir ucunda haftaya Galatasaray ile oynanacak derbi olsa da Teknik Direktör Jose Mourinho için durumun aynı olmadığı öğrenildi.

"MAÇ MAÇ DÜŞÜNELİM"

Her galibiyette üç puan aldıklarını ve maç, maç düşünmeleri gerektiğini oyuncularına her fırsatta tekrarlayan Portekizli çalıştırıcının yaptığı toplantılarda, "Gelecek haftadaki derbiyi düşünmeniz çok normal. Derbiler dünyanın her yerinde önemlidir. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynadığı derbiler de dünyada futbolseverlerin gözünde farklı bir yerde. Fakat biz maç, maç düşünmeliyiz. Bu düşünce bizi yolun sonunda şampiyonluğa götürecektir" dediği bildirildi.

"GALATASARAY'I UNUTUN"

Portekizli çalıştırıcının konuşmasına şöyle devam ettiği öğrenildi: "Önümüzde zorlu bir Kasımpaşa maçı var. Öncelikle bunu düşünmeliyiz. Bu maçtan galibiyet alamazsak, derbiden çıkaracağımız üç puan sadece rakibimiz karşısında bize az da olsa psikolojik üstünlük kazandırır. Bu yüzden her şeyden önce tüm dikkatinizi Kasımpaşa maçına vermenizi istiyorum. Onlar da sürpriz sonuçlar çıkaran, daha önce üst sıraları zorlamış bir takım. Ayrıca milli aradan dönüş her takım için zordur. Biz bunu terse çevirelim ve haftayı galibiyetle kapatarak derbiye moralli çıkalım. Ben size güveniyorum."

Jose Mourinho'dan oyuncularına Galatasaray uyarısı: "Derbiyi aklınızdan çıkarın" ile ilgili etiketler Jose Mourinho Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.