Josef de Souza silahlı haydutlar tarafından soyuldu! "Ayağımdaki terliğe kadar aldılar"

Bir dönem Süper Lig'de forma giyen Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, silahlı soyguna uğradıklarını duyurdu. Ailesiyle birlikte silahlı soyguncular tarafından gasp edildiklerini açıklayan Josef de Souza, terliklerine kadar çalındığını söyledi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in eski yıldızı Josef de Souza, silahlı soyguna uğradıklarını duyurdu.

Kariyerini Brezilya'da sürdüren 35 yaşındaki futbolcu, ülkesinde hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Josef de Souza, silahlı haydutların soygununa uğradıklarını açıkladı. Özel eşyaları çalınan Josef de Souza'nın kendisi ve oğlunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

"AYAĞIMDAKİ TERLİĞİ BİLE ALDI"

Yaşananlar sonrası telefondan bir video kaydı başlatan Souza, "Hırsızlar ayağımdaki terliği bile aldı. Adamın tüfeği vardı. Arabayı da aldılar. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu dışarı çıkarmayı başardım. Şu an iyiyiz." ifadelerini kullandı. 

 

Josef de Souza silahlı haydutlar tarafından soyuldu! "Ayağımdaki terliğe kadar aldılar" ile ilgili etiketler Josef de Souza hırsız Soygun
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.