Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir?

Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir? Dün gece Kayserispor maçının ardından Alanya'ya dönen Alanyasporlu futbolcular yolda trafik kazası geçirdi. Devre arasında Alanyaspor kadrosuna katılan Josef Sural ise bu kaza sonrası hayatını kaybetti. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bu üzücü gelişmenin ardından incelemeler sürerken Josef Sural'ın ölüm nedeni de açıklandı. Peki Josef Sural neden öldü? Nasıl öldü? İşte Josef Sural'ın ölüm nedeni ve tüm detaylar...

Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir? Kayserispor maçı dönüşünde trafik kazası geçiren Alanyasporlu futbolculardan Josef Sural, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İnternette de Josef Sural neden öldü, nasıl öldü, Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde yer almaktadır. İşte Josef Sural'ın ölüm nedeni ve tüm ayrıntılar...

Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir?

JOSEF SURAL'IN ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

Alanyaspor'un 1990 doğumlu genç futbolcusu Josef Sural, maalesef hayatını kaybetti. Futbolcuları taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 7 futbolcu yaralanırken bunlardan vücudunun birçok yerinde kırık olan Josef Sural, kafa travması geçirdi. Ameliyata alınan genç futbolcu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Minibüsü kullanan iki şoförün de uyuduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şoför gözaltına alındı.

VIP MİNİBÜS KİRALADILAR

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için VIP minibüs kiraladı.

Kayseri'den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Sural, buradan doktorların yaptıkları müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Alanyaspor'un maç kadrosundaki diğer futbolcular, yöneticiler ve görevlilerden bazılarının Alanyaspor otobüsü ile diğerlerinin de kendi imkanlarıyla dönüş yaptıkları kaydedildi.

Kazayı haber alır almaz hastaneye gelen Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri deplasmanının ardından gelecek hafta oynayacakları maçın pazartesi günü olması nedeniyle futbolculara ve teknik heyete iki gün izin verildiğini söyledi. Çavuşoğlu, 7 futbolcunun, Alanya'dan kiraladıkları özel araçla Kayseri'de Antalya'ya dönerken, şehrin hemen girişinde kazanın meydana geldiğini anımsattı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

"Hastaneye geldiğinde kafa, göğüs, bacak, kol ve ayak bileklerinde çoklu kırıkları vardı. Ekibimiz hızlı bir şekilde müdahale etti ancak iç kanaması da olan hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi de şoku atlatmaya çalışıyor. Kabullenmesi zor bir durum. Çok üzgünüz."

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU: ŞOFÖRLER UYUDU...

Hasan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre, araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin de uyuduğudur. İkisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi."

"KAFA TRAVMASI VE VÜCUDUNUN BİRÇOK YERİNDE KIRIK"

Kafa travması geçirdi. Vücudunun birçok yerinde kırık var. Maalesef kurtarılamadı.

Diğer yaralılarda ufak tefek sıyrıklar var. MR'ları çekildi, doktorlar takip ediliyor.

Futbolcular araç kiralamış dönerken... Araçla, otobüsle, uçakla dönenler vardı. Eşine de yeni bilgisini verdik. Konuşacak durumda değiliz.Şoförler yolda uyuduğu için polis tarafından sorgulaması olacak.

Josef Sural'ın ölüm nedeni nedir? ile ilgili etiketler Alanyaspor Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Kassam Tugayları İsraillilerin olduğu binayı patlattı! İşte o anlar...

Kassam Tugayları Gazze ve Beyrut'a saldırılarına devam eden İsraillilerin olduğu Cibaliye Mülteci Kampı'nı füzeyle patlattıkları görüntüleri paylaştı.