Julian Brandt kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Julian Brandt kimdir? Borussia Dortmund transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Nico Schulz ve Thorgan Hazard'ın ardından Julian Brandt ile de anlaşma sağladığı iddia edilen Dortmund 'un taraftarı oldukça mutlu. İnternette ise yeni transfer Julian Brandt hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Julian Brandt kimdir? Kaç yaşında? Dortmund'a transfer olacak mı? İşte Julian Brandt'ın Transfermartk verileri ve tüm detaylar...

Julian Brandt kimdir? Borussia Dortmund'un Bayer Leverkusen forması giyen Julian Brandt'ı transfer ettiği yönündeki söylentiler futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı. İnternette ise Julian Brandt hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. İşte detaylar. Peki Julian Brandt kimdir? Kaç yaşında? Dortmund'a mı transfer oldu? İşte Julian Brandt'ın Transfermarkt verileri ve tüm detaylar...

JULİAN BRANDT, BORUSSİA DORTMUND'A MI TRANSFER OLDU?

Borussia Dortmund'un, Alman milli yıldız Julian Brandt'ın transferi konusunda Bayer Leverkusen ile anlaştığı öne sürüldü.

Bild'de yer alan habere göre; Borussia Dortmund, ayrılmak istediğini ileten Brandt için Leverkusen ile 25 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Oyuncunun önümüzdeki günlerde sağlık kontrollerinden geçeceği ve ardından Dortmund'a imza atacağı kaydedildi.

Borussia Dortmund'un 27 milyon euro'ya transfer ettiği Nico Schulz transferi sonrası Thorgan Hazard'ı ve Julian Brandt'ı transfer ederek ilk 3 hamlesini gerçekleştireceği belirtildi.

Christian Pulisic'in Chelsea'ye gidişinden 64 milyon euro kazanan Dortmund'un, 3 transferden sonra daha önemli hamleleri de olacağı ve Bundesliga şampiyonluğu için iddialı bir ekip kuracağı vurgusu yapıldı.

Bu sezon Bundesliga'da 33 maça çıkan Julian Brandt, 7 gol atıp 14 asist yaptı. 23 yaşındaki sol açık, Almanya Milli Takım formasını da 24 kez giydi.

JULİAN BRANDT KİMDİR?

Julian Brandt, futbol kariyerine ilk olarak 2001 yılında Borgfeld takımının alt yapısında başladı. 8 sene boyunca burada kendisini geliştiren futbolcu, 2009 yılında Oberneuland ve 2011 yılında da Wolfsburg’un alt yapısında yer aldı.

2011 yılında Wolfsburg forması altında genç takımlarda maçlara çıkmaya başladı. İlk zamanlarda B takımda çok fazla forma şansı edemedi ancak bir sezon sonra takımla olan uyumunu sağlamlaştırarak etkili olmaya başladı. 2014 yılına gelindiğinde ise ligin bir başka ekibi Bayer Leverkusen, genç futbolcunun kendisi ile ilgilenmeye başladı.

2014-2015 sezonun başında Bayer Leverkusen ile masaya oturan Julian Brandt, yeni takımı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı ve 350 Bin Euro karşılığında transfer oldu. 2013-2014 sezonunun ikinci devresinde katıldığı Leverkusen ile 14 maçta yer alıp 2 gol attı. Kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına da bu sezon içerisinde Yeni transfer olmasına rağmen maçlara ilk 11’de çıkan Julian Brandt, 2014-2015 sezonunda tamamında forma giydi ve 35 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırdı. Julian Brandt, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Bayer Leverkusen forması altında devam etmektedir.

Julian Brandt, milli formayı kariyerine ilk olarak Almanya U-15 takımında giydi. Burada 2 maça çıkıp 2 gol atan genç futbolcu, ardından gelen yıllarda ise sırasıyla Almanya U-16’da 3, Almanya U-17’de 19, Almanya U-19’da 14, Almanya U-20’de ve Almanya U-21 ise 2 maçta sahne aldı. 2015 yılında Dünya U-20 Kupası şampiyonasında takımı ile sahada yer aldı.

Julian Brandt kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Transfer Borussia Dortmund