Kaan Yıldırım paylaştı! Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Aşkları büyürken aileleri de büyüyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin mutluluğu tamamlanmak üzere. Eylül ayında İtalya'nın romantik atmosferinde dünyaevine giren ikilinin hayalleri gerçek oluyor. Ünlü çiftten Kaan Yıldırım bebeklerinin cinsiyetini paylaştı. İşte bebeğin cinsiyeti...

Paris Moda Haftası'nda karnını tutarak verdiği pozla hayranlarını şaşırtan Deniz, şimdi de eşi Kaan Yıldırım ile birlikte bebeklerinin cinsiyetini duyurdu.

Sürpriz bebek haberiyle gündeme gelen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden müjdeli haber geldi! Eylül ayında evlenen ikilinin hayalleri, minik bir varlıkla daha da büyüdü. Paris Moda Haftası'nda hamileliğini duyuran Deniz'in karnındaki mucizenin cinsiyeti sonunda belli oldu.

KAAN YILDIRIM PAYLAŞTI

Kaan Yıldırım, özel yaşamını gözlerden uzak yaşarken bebek haberini büyük bir sevinçle kutladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi: Çift, bir erkek bebek bekliyor!

 

 

Kaan Yıldırım paylaştı! Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım Bebek cinsiyet
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.