Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, uçakta kedisi için kendisini uyaran kabin memuru ile kavga etti. Yaşanan tatsız olayın ardından Çıtak, THY tarafından kara listeye alındı. Dilan Çıtak'ın konuyla ilgili açıklamasının ardından ortaya çıkan yeni görüntüler 'pes' dedirtti. Görüntülerde Dilan Çıtak'ın polis memuruyla tartışırken "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum" dediği görüldü. Tepki çeken Dilan Çıtak, yaptığı canlı yayın ile kendini savundu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz gün Bodrum’dan İstanbul’a gelen THY uçağına bindi. 

Uçak İstanbul hava sahasına yaklaştığı sırada Dilan Çıtak Tatlıses'e ait olduğu öğrenilen kedi, miyavlamaya başladı. Bunun üzerine Tatlıses, kediyi pusetten çıkarıp kucağına aldı. Uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada kabin memuru, Tatlıses'i kediyi pusete koyması konusunda uyardı.

İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Olay nedeniyle pilot, uçağa polis ekiplerini çağırdı.

KEDİSİ YÜZÜNDEN UÇAĞI BİRBİRİNE KATTI

THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu.

Taraflar polis eşliğinde karakola götürüldü. Dilan Çıtak Tatlıses, burada verdiği ifadenin ardından havalimanından ayrıldı.

Olayın ardından şikayet üzerine Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru karakolluk oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in, hava yolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi. Bodrum-İstanbul uçağında Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru arasında yaşanan tartışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum

KABİN MEMURUNA SALDIRDI

Görüntülerde, kabin memuru ile Tatlıses arasında kavgaya dönüşen tartışma anı görülüyor.

Büyüyen kavga sonrasında Tatlıses ile kabin memuru arasında arbede yaşanıyor. Tatlıses'in kabin memuruna saldırdığı anlar da görüntüler de yer alıyor.

Öte yandan görevli hostesin üzerine yürüdüğü anların ortaya çıkması sonucu sosyal medyada sert eleştirilere maruz kalan Çıtak, bir açıklama yaptı.

"KEDİMİ ZORLA PUSETE SOKMAYA ÇALIŞTI, PUSETE VURDU"

Açıklamasında uçakta nefes darlığı çektiğini belirttiğini kedisini kucağına aldığı görüntüleri paylaşan Çıtak, şu ifadeleri kullandı:

Sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın gündemde olduğu bir dönemde, böyle bir olay üzerinden hakkımda algı yaratılmaya çalışılması beni oldukça şaşırttı.

Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir süre kala kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir dille uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı. Hatta pusete vurdu.

Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve diğer hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasına rağmen, hostesin tutumunda bir değişiklik olmadı. Yolcular araya girip kendisini uyarsa da bu defa eliyle beni taciz etti.

"KEDİME SERT TUTUMU NEDENİYLE ŞİKAYETÇİ OLDUM"

Uçaktan indiğimde de aynı davranışlarına devam etti ve diğer çalışan arkadaşları kendisine sakin olmasını söyledi. Ancak tüm bu uyarılara rağmen tavırlarını sürdürdü.

Uçaktan iner inmez şikayette bulundum ve polis ekiplerine durumu anlattım. Diğer çalışanlara anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim fakat bu hanımefendinin tavırları ve kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum.

"KEDİME YAPILACAK HAKSIZLIĞI KİM SAVUNACAK"

Yayınlanan bu video olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda manipüle edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğum tepkidir.

Keşke bu videonun öncesinde kendime yapılan sert tutumları da yayınlasalardı. Hayvanlar dilsiz varlıklardır benim kedim de bir dilsiz varlık olarak ona yapılan bu haksızlığı kim savunacak? 

POLİS MEMURUNA YÖNELİK SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Dilan Çıtak Tatlıses'in açıklaması sonrası yaşanan olayla ilgili yeni bir video daha gün yüzüne çıktı. Kabin görevlisiyle tartışarak üzerine yürüyen Dilan Çıtak Tatlıses'in uçaktan indirildikten sonra polis memuruna yönelik sözleri dikkat çekti.

"ÜNİFORMANA GÜVENEREK HAREKET ETMEYECEKSİN, YERLER SENİ KOÇUM"

Agresif tavırlar sergilemeye devam eden Dilan Çıtak Tatlıses'in polis memuruna yönelik, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” ifadelerini kullandığı görüldü. Çıtak'ın polis memuruna olan tavrı tepki çekti.

Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum - Resim : 2

DİLAN ÇITAK TEPKİ ÇEKTİ

Dilan Çıtak'ın kabin memuruna saldırması ve polisi tehdit etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Eleştiri yağmuruna tutulan Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama paylaştı.

"BU BİR TACİZDİR"

Lütfen konu çarpıtılmasın...

Durumum tamamen kendi kişilik haklarımı, hayvan haklarını ve bedensel bütünlüğümü savunmaktan ibarettir. Uçak içinde çağrılan üniformalı yer amirlerinin ve çekilen gizli kamera kayıtlarında da görüleceği üzere, üniformalı yer amirleri kolumu tutup çekiştiriyorlar ve canım o kadar yandı ki kolumu kurtarmam mümkün olmadı. O sırada annem, kolumu bırakmaları için adeta yalvardı. Bu, bir tacizdir ve bedensel bütünlüğüme yönelik bir müdahale ve saldırıdır. 

"POLİSLE TARTIŞMADIK"

Çekilen gizli videoda, polisin yanında durumu polise anlatırken, bu kişilerin ne amaçla ve hangi yetkiyle bunu yaptığını sorguluyorum. Neye dayanarak kolumu tutup sıktıklarını sorguluyorum. Çarptırıldığı gibi bir polisle tartışma yaşanmadı; aksine, konuyu ve karşı tarafı polise hızlı ve stresli bir şekilde anlattım.

"BİR HAYVANIN CANINI KURTARMAK İÇİN YAPTIM"

Bir hayvanın canını kurtarmak İçin gösterdiğim çabanın bu kadar çirkinleştirilmesi, ünlü olmam sebebiyle filmleştirilmesi ve çarpıtılarak basına yansıtılması, kişilik haklarıma yönelik bir saldırıdır.

Bana yardımcı olmak isteyen polis memurunun bu olayla bir ilgisi yoktur.

Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum - Resim : 3

''PARDON YA!''

Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağında yaşadığı krizle gündeme gelen Dilan Çıtak, yaptığı canlı yayınla hayranlarına ve kamuoyuna seslendi. Yaşadığı gerilimi çarpıcı ifadelerle sorgulayan Çıtak, “Yaptığımdn asla utanmıyorum. Ben uyuştucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya!!!” ifadelerini kullandı.

Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum - Resim : 4

Kabin memuruna saldırıp polisi tehdit etmişti! Dilan Çıtak'tan yeni açıklama: Yaptığımdan asla utanmıyorum ile ilgili etiketler Dilan Çıtak Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.