Kadın cinayetleri hakkında konuşmayı reddeden Şevval Sam'dan yeni açıklama

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in Semih Çelik tarafından öldürülmesine tepkiler yağarken Şevval Sam, kadın cinayetleri hakkında konuşmayı reddetmiş ve tepkileri üzerine çekmişti. Şevval Sam'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Sakinleşmek için birkaç gün beklediğini söyleyen Sam, “Eğer benden süslü cümleler bekleniyorsa hiçbir zaman yapmayacağım.” diyerek kendini savundu.

19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, Semih Çelik isimli cani tarafından katledildi. İki genç kızın vahşice öldürülmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Birçok kişi kadın cinayetlerinin artık bitmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ayşenur ve İkbal'in öldürülmesine bazı ünlü isimler tepki gösterirken Şevval Sam, "Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim. Ne olur hiç girmeyin çok saçma oluyor ya yapmayın n'olur. Zaten kanayan yara, bu gece değil"  diyerek kadın cinayetleriyle ilgili konuşmayı reddetti.

Şevval Sam, konuşmayı reddetikten sonra eleştirilerin hedefine haline geldi. Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumları gören Şevvaal Sam konuyla ilgili sözlerine açıklık getirdi. Sakinleşmek için birkaç gün beklediğini söyleyen Sam, “Eğer benden süslü cümleler bekleniyorsa hiçbir zaman yapmayacağım.” diyerek kendini savundu.

 

Kadın cinayetleri hakkında konuşmayı reddeden Şevval Sam'dan yeni açıklama ile ilgili etiketler Şevval Sam
GÜNÜN VİDEOSU

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu babasının makam aracını kullandı: Duygu dolu anlar!

Süper Vali olarak anılan merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu MHP'li Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun Erzincan ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 91-99 yılları arasında Erzincan'da valilik yapan babası merhum Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını kullandı.