Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına sitem etti: O benim için öldü

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaptığı nişan töreniyle ve gelin bohçası merasimiyle adından söz ettiren ünlü sunucu Kadir Ezildi, En Hamarat Benim programında yıllar sonra ortaya çıkan babasına sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaptığı nişan töreniyle ve gelin bohçası merasimiyle adından söz ettiren ünlü sunucu Kadir Ezildi, En Hamarat Benim programında yıllar sonra ortaya çıkan babası Mehmet Ezildi'ye sitem etti.

Kadir Ezildi, yıllar önce kendilerini terk eden babasının ortaya çıkarak ''Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Hakaret içerikli yorumlarla ilgili yasal işlem başlatacağım'' demesine tepki gösterdi. Babasının adını dahi anmak istemediğini söyleyen Ezildi, ''Benim adımı anmasın benim için ölmüştür'' dedi. İşte detaylar..

BABA EZİLDİ: OĞLUMA ZARAR VERMEMEK İÇİN SUSTUM

Yıllardır çocuklarıyla görüşmeyen doktor Mehmet Ezildi, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından sessizliğini bozarak "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

"BENİM İÇİN ÖLDÜ, BENİ ARAMASIN"

Programında dış sesinin "Kadir senin baban çıktı bir ara ortaya, o ne alaka?" sorusu üzerine babasının açıklamasına cevap veren Kadir Ezildi "Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi. Adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın benim için ölmüştür. Giderken de 'beni öldü bilin' dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500 bin lira para harcayabildim Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına sitem etti: O benim için öldü ile ilgili etiketler Kadir Ezildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.