Kadir Hazal'ı konuşturuyor! Melike öğrendikleri karşısında şok yaşıyor! Yalan dizisinde Cengiz ve Necdet için kötü son...

Yalan dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen etkileyici bir dram. İnsan ilişkilerinin karmaşıklığı, yalanların ortaya çıkardığı sonuçlar ve aşkın gücünü mercek altına alan dizi, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerde yer aldığı Yalan dizisi yeni bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizide Melike tam aklanıyorum derken Necdet'in bıçaklanması ve Cengiz'in cezaevinde şişlenmesi işleri karıştırdı. İşte son bölümden detaylar...

MELİKE HAZAL GERÇEĞİNİ ÖĞRENDİ

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan, 17. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Melike'nin Hülya'nın sırlarını öğrenmesiyle birlikte dengeler tamamen değişti. Dizide yaşanan şok edici gelişmeler, izleyicileri bir kez daha şaşırttı.  

CENGİZ TUTUKLANDI

Cengiz'in Kenan cinayetindeki rolü ortaya çıkarken, Zehra ise oğlunun ölümüne neden olan olaylar karşısında yıkıldı. Melike'den özür dileyen Zehra, yaşadığı pişmanlıkla sarsıldı. Ancak, Cengiz'in hapiste kalmasıyla işler daha da karmaşıklaştı.

KADİR HAZAL'IN YALANLARINI ORTAYA DÖKTÜ

Hazal'ın yalanları bir bir ortaya çıkarken, Melike her şeyi duydu. Yusuf ile olan ilişkisi ve Necdet'i susturmaya çalışması, Melike'yi derinden yaraladı. Kardeşler arasındaki bağlar kopmak üzere.

SAVCI YAMAN VE MELİKE AŞKI ALEVLENİYOR

Savcı Yaman'ın Melike'ye olan aşk ilanı, dizide yeni bir aşkın başlangıcı olabileceği sinyallerini verdi. Ancak Melike'nin yaşadığı travmalar, bu aşka izin verecek mi?

Kadir Hazal'ı konuşturuyor! Melike öğrendikleri karşısında şok yaşıyor! Yalan dizisinde Cengiz ve Necdet için kötü son... ile ilgili etiketler dizi Yalan dizisi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.