Kağıthane'de Filistinli iş insanını öldürdüler! Yeni görüntüler ortaya çıktı: İşte kaçış anları...

Kağıthane'de Filistinli iş insanına suikast düzenledikten sonra yurt dışına kaçan 3 şüphelinin kaçış anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kağıthane’de 18 Ağustos Pazar günü saat 22.20’de Filistinli iş insanı Anas El Abd Qadir’e yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

Kağıthane'de Filistinli iş insanını öldürdüler! Yeni görüntüler ortaya çıktı: İşte kaçış anları...

KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırıda Anas El Abd Qadir hayatını kaybederken Eray K. ve Fadı M. yaralandı. Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında şüphelilere ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kağıthane'de Filistinli iş insanını öldürdüler! Yeni görüntüler ortaya çıktı: İşte kaçış anları... - Resim : 2

VİYADÜK ALTINDA ARAÇ DEĞİŞTİRDİLER

Görüntülerde saldırıyı planlayan şüphelilerin bulunduğu evden ellerinde bavullarla inişi ve otoparkta araca binmeleri yer alıyor.

Şüphelilerin araçla caddeye doğru seyir halinde olduğu görüntülerin de yer aldığı kayıtta, bir viyadük altında araç değiştirdikleri de görülüyor.

 

Kağıthane'de Filistinli iş insanını öldürdüler! Yeni görüntüler ortaya çıktı: İşte kaçış anları... ile ilgili etiketler Kağıthane Filistin İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in tutuklu amcasıyla ilgili yeni delil; kritik saatlerdeki WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı

Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran'ın, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos’ta saat 16.43’ten sonra 5 kez aradığı Antalya'da tatil yapan kuzeni Mehmet Şerif Güran, "Sesi çok rahattı. Hiçbir titreme ya da tedirginlik hissetmedim. Sesinde panik hali yoktu" dedi ve WhatsApp yazışmalarını paylaştı.