Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Saldırgan kadın gözaltına alındı...

Kahramanmaraş’ta kendilerine alkol almak istemeyen zihinsel engelli bir çobanı sopayla darp eden kadın gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde iddiaya göre alkol içmek için araziye giden iki kadın, zihinsel engelli çobandan kendilerine markete gidip alkol almasını istedi.

Ancak çoban hayvanlarını bırakıp araziden ayrılmak istemedi. Bir çeşmenin başında yaşanan olayda kadınlardan biri önce elini çeşmenin havuzunda ıslatıp daha sonra çıbana tokatlar attı.

ENGELLİ ÇOBANA SOPAYLA DEFALARCA VURDU

Ardından elindeki sopayla çobanının bacaklarına, karnına ve kafasına defalarca vurduğu görüldü. Çobanını çığlıklarına aldırış etmeyen kadının arkadaşı ise o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan saldırganın gözaltına alındığı belirtildi.

Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Saldırgan kadın gözaltına alındı... ile ilgili etiketler Kahramanmaraş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.