Kan donduran iddia! Narin'in engelli ablası da merdivenlerden düşerek can verdi!

Diyarbakır'da kaybolduğu ortaya çıktıktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinin etkileri sürerken kan donduran bir iddia daha ortaya çıktı. Narin'in engelli ablasının da şüpheli şekilde can verdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Diyarbakır'da sekiz yaşında cinayete kurban giden Narin Güran olayının etkileri sürüyor... Kan donduran bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Narin'in engelli bir ablasının olduğu ve çocuk yaşta merdivenden düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Güran ailesinin engelli olan kız çocuğunun cinayet nedeniyle mi yoksa kaza ile mi hayatını kaybettiği tartışma yarattı. 

 Narin Güran olayı

 21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi.

Kur'an kursuna giden Narin, eve dönmeyince ailesi kendi çabaları ile bölgede arama yaptı. Köylülerle yapılan aramalardan sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20:00'de jandarma karakoluna giderek kızının kaybolduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Narin’in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış ve kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Yapılan incelemede ısırık izinin Narin’e ait olmadığı tespit edilince E.G. serbest bırakıldı.

Anne Yüksel Güran da cumartesi günü gözaltına alınmıştı.

Baba Güran ise kardeşi S.G. ve eşinin gözaltına alınmadığını, sadece ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğünü söylemişti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gündür aranan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Pazar günü sabah saatlerinde bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin'in ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiğini açıkladı.

X hesabından yaptığı açıklamada Adalet Bakanı Tunç, "Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcı vekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir," diyerek otopsi işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Erdoğan: 'Adli sürecin bizzat takipçisi olacağım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin'in ölümüne ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız," dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum", ifadelerine yer verdi.

Bakan Ali Yerlikaya açıklamıştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Pazar günü X hesabından yaptığı açıklamada, Narin'in cansız bedeninin Jandarma Arama Kurtama (JAK) ekipleri tarafından bulunduğunu belirtti.

Bakan Yerlikaya, "Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun", ifadelerini kullandı.

 
Kan donduran iddia! Narin'in engelli ablası da merdivenlerden düşerek can verdi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.