Karacaahmet Mezarlığı'nda Cem Garipoğlu hareketliliği; fethi kabir yapıldı mezar dolu çıktı

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı. Yapılan fethi kabir işlemi için sabah saatlerinde polis ekipleri olay yerinde bariyerlerle önlem aldı. DNA örnekleri alındı ve tabuta konulan kemikler adli tıpa götürüldü. Mezar boş tartışmaları böylece sona erdi.

Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009 tarihinde canavarca hisle ve hunharca öldüren Cem Garipoğlu, 2014 yılında Silivri’de kaldığı koğuşta intihar etmişti. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti.

Cem Garipoğlu'nun mezarı saat 11.00'de savcı ve avukatlar aracılığıyla açıldı. Sabah saatlerinde polis ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve güvenlik ekipleri mezarlık önünde bariyerli önlem aldı.

Karacaahmet Mezarlığı'nda Cem Garipoğlu hareketliliği; fethi kabir yapıldı mezar dolu çıktı - Resim : 2

Karacaahmet Mezarlığı'nda Cem Garipoğlu hareketliliği; fethi kabir yapıldı mezar dolu çıktı ile ilgili etiketler Cem Garipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada!

Samsun'da PDR bölümünden yeni mezun olan 22 yaşındaki genç, eşyalarını almak için gittiği KYK yurdu binasından atlayarak hayatına son verdi. Kahreden o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.