Kardeşlerim 11. bölüm izle

Kardeşlerim 11. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin tamamı kesintisiz olarak Youtube platformunda. Peki, Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kardeşlerim 11. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Celil Nalçakan ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı Kardeşlerim dizisinin 11. son bölümünde; Kadir, Ömer’i hapisten çıkarmak adına zor bir kararın eşiğindedir.

Kardeşlerim 11. bölüm izle

Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer.

Kardeşlerim 11. bölüm izle - Resim : 2

Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜM İZLE

Kardeşlerim 11. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.