Kardeşlerim dizisinde izleyici ekralara kilitlendi! Akif ve Nebahat için yeni hayat...

Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizide bu akşam hangi olaylar yaşandı? Akif ve Nebahat arasında neler yaşandı? Cansu şimdi ne yapacak? İşte Kardeşlerim dizisinden detaylar...

Kardeşlerim dizisi her bölümü ile milyonları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizide bu akşam neler yaşandı? Kardeşlerim Cansu için zor bir süreç yaşanıyor. İşte bölümden detaylar...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde, Cansu uçurumdan düşmek üzereyken Kamil onu son anda kurtarır. Bu olay Cansu'yu derinden sarsar ve Kamil'e olan duygularını sorgular.
Akif, Cansu'nun yaşadığını öğrenince rahatlar ve ona karşı sevgi dolu davranmaya başlar.

AKİF VE NEBAHAT YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Nebahat Akif'e hamile olduğunu söyler ve bu haber Nebahat'i çok mutlu eder. İkili arasında yeni bir sayfa açılır ve barışma yoluna girerler. Akif, Suzan'a boşanma davası açmaya karar verir.

Kadir ve Asiye, aşklarını itiraf etseler de, Şengül'ün engelleriyle karşılaşırlar. Şengül, Kadir'in Asiye ile birlikte olmasını istemez ve onu Emel'e yönlendirmeye çalışır.
Kadir, Şengül'e karşı koymaya ve Asiye ile olan aşkını savunmaya kararlıdır.

Kardeşlerim dizisinde izleyici ekralara kilitlendi! Akif ve Nebahat için yeni hayat...

AYŞE VE BERK'İN PLANI

Ayşe ve Berk, birlikte bir gelecek kurmak için planlar yaparlar. Berk, Ayşe'ye evlenme teklifi eder ve Ayşe bu teklifi sevinçle kabul eder. İkili, ailelerine bu haberi verir ve mutluluklarını paylaşırlar.

Ahmet, Ozan'ın kendisini kandırdığını ve Suzan'la iş birliği yaptığını öğrenir. Bu durum Ahmet'i öfkelendirir ve Ozan'dan hesap sorar. Aybike, Tolga'dan ayrılır ve Ozan'a yakınlaşmaya başlar.
Şenol, Suzan'ın Akif'i dolandırdığını öğrenir ve onu tehdit etmeye başlar.

Kardeşlerim dizisinde izleyici ekralara kilitlendi! Akif ve Nebahat için yeni hayat... ile ilgili etiketler dizi Kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.