Kassam Tugayları kılık değiştiren İsrail askerlerini pusuya düşürdü!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir yardım tırına gizlenen İsrail askerleri ile sıfır mesafeden çatışmaya girildiğini ve askerlerin etkisiz hale getirildiğini bildirdi

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada "Savaşçılarımız özel bir Siyonist (İsrail) kuvvetinin kılık değiştirerek bir yardım tırının içine sızdığını tespit etti." ifadeleri kullanıldı.

Kassam Tugayları kılık değiştiren İsrail askerlerini pusuya düşürdü!

SIFIR MESAFEDEN TÜM ASKERLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada, yardım tırına gizlenen İsrail özel kuvvetinin, Refah kentinin doğusunda bir yol ayrımına ulaştığı sırada Kassam savaşçılarının baskınına uğradığı, sıfır mesafeden girilen çatışmada gruptaki tüm askerlerin ölü veya yaralı olarak etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İsrail özel kuvvetlerinin, haziran ayında Gazze Şeridi'ndeki 4 İsrailli esiri kurtarmak için Nusayrat Mülteci Kampı'na insani yardım kamyonu ve sivil araçla sızdığı belirtilmişti.

Kassam Tugayları kılık değiştiren İsrail askerlerini pusuya düşürdü! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.