Kaş'taki köpek tacizcisi turist tutuklandı! Sosyal medyadaki görüntüler tepki çekmişti

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde iki turist gece yarısı sarhoş halde garip hareketler yaparak dolaşırken kameraya çekildi. Turistlerden birinin çırılçıplak vaziyette bir köpeğe sapkın hareketlerde bulunarak taciz ettiği görüldü. Vatandaşların çektiği video ile şikayet edilen tacizci Finlandiyalı turist W.O.H. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’nin en çok yerli ve yabancı turistlerinin geldiği turizm merkezlerinden Antalya’da bir köpeğe taciz olayı yaşandı.

FİLLANDİYALI TURİST İÇKİYİ FAZLA KAÇIRINCA KÖPEĞİ TACİZ ETTİ

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde yaşanan köpeğe taciz olayı dün gece yarısı meydana geldi. Vatandaşların kameraya aldığı olayda iki turistten birinin sarhoş halde bir sokak köpeğine çırıpçıplak soyunarak tacizde bulunduğu görüldü.

Köpeği yakalayamayan turistin ve yanında bulunan arkadaşının karıştığı ve çevre sakinlerince videoya alınan sapkın hareketleri polise şikayet edildi. Kaş’ta bulunan halkın büyük tepki gösterdiği köpeğe taciz sonrası Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Kaş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Yapılan kısa süreli arama sonunda,sapkın olaya karışan  köpek tazizcisi iki turist gözaltına alındı.

KÖPEĞE TACİZ HAREKETLERİNDE BULUNAN TURİST TUTUKLANDI

Polisin ve savcılığın yaptığı tahtikat ve eldeki videolu deliller ile iki turist bugün adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusundan sonraya hakim karşısına çıkarılan turistler ifadelerinde köpek ile oynadıklarını ve taciz niyetlerinin olmadığını ifade ettikleri belirtildi. Ancak sokak ortasında çırılçıplak soyunarak köpeğe sapkınlık hareketi yapan ve tacizde bulunan 2001 doğumlu Finlandiya uyruklu V.O.H. isimli turist tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaş'taki köpek tacizcisi turist tutuklandı! Sosyal medyadaki görüntüler tepki çekmişti

Kaş'taki köpek tacizcisi turist tutuklandı! Sosyal medyadaki görüntüler tepki çekmişti ile ilgili etiketler Antalya Kaş köpek Turist

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...