Katil İsrail'den Hamas'a bir suikast daha! Kassam Tugayları'nın lideri Said Atallah öldürüldü

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda El-Kassam Tugayları'nın liderlerinden Said Atallah, ailesiyle birlikte hayatını kaybetti..

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde binlerce sivili katlederek soykırım gerçekleştiren İsrail, gözünü Lübnan'a çevirdi. Lübnan'ın güneyine yönelik kara harekatı başlatarak savaşı Orta Doğu'ya yaymak isteyen Tel Aviv yönetimine İran'dan 1 Ekim tarihinde yanıt geldi. İran'ın fırlattığı füzelerin ardından İsrail'in misilleme çalışması içerisinde olduğu açıklandı.

İsrail ordusu, gece gündüz demeden Lübnan'ın başkenti Beyrut'u hedef alarak yoğun bombardıman düzenliyor.

Hamas'a bağlı bir medya kuruluşunun bildirdiğine göre, Hamas'ın silahlı kanadı El-Kassam Tugayları'nın liderlerinden Said Atallah, İsrail'in Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentindeki bir Filistinli mülteci kampına düzenlediği saldırıda üç aile üyesiyle birlikte öldürüldü. İsrail saldırı hakkında açıklama yapmadı.

CAN KAYBI GİDEREK ARTIYOR

Lübnan Sağlık Bakanlığı, ülkede geçtiğimiz yıl 8 Ekim’den bu yana devam eden İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 23’e yükseldiğini bildirdi.

İsrail Gazze Şeridi’nde ve Lübnan’da yoğun saldırılar düzenliyor. Sivilleri hedef alan İsrail güçlerinin kanlı saldırıları nedeniyle bilanço günden güne ağırlaşıyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede geçtiğimiz yıl 8 Ekim’den bu yana devam eden İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 23’e, yaralananların sayısının 9 bin 526’ya yükseldiği bildirildi. Açıklamada, ölenlerin 127’sinin çocuk, 261’inin ise kadın olduğu aktarıldı.

 

Katil İsrail'den Hamas'a bir suikast daha! Kassam Tugayları'nın lideri Said Atallah öldürüldü ile ilgili etiketler İsrail Hamas
GÜNÜN VİDEOSU

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.