Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Hangi şarkıcılar geliyor?

Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Yılbaşında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Adım adım yılbaşına yaklaşılıyor.Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlar ise otellerin programlarını araştırıyor. Peki Kaya Thermal 2019 yılbaşı programı nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...


Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Yılbaşı etkinlikleri araştırılmaya başlandı. Yılbaşına az bir zaman kaldı ve yılbaşı programları belli oldu. Peki Kaya Thermal 2019 yılbaşı programı nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Hangi şarkıcılar geliyor?

KAYA ULUDAĞ

ZİRVEDE YILBAŞI EĞLENCESİ

31 Aralık Salı

Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Hangi şarkıcılar geliyor? - Resim : 2

KAYA İSTANBUL
ALTAY YILBAŞI KONSERİ
31 Aralık Salı

20:00 - 02:30

KAYA PALAZZO
SERKAN KAYA KONSERİ
31 Aralık Salı

Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Hangi şarkıcılar geliyor? - Resim : 3

KAYA ARTEMİS

ZARA YILBAŞI KONSERİ
31 Aralık Salı

KAYA HOLDİNG ŞİRKET PROFİLİ

1974 yılında Burhanettin Kaya tarafından kurulan Kaya Holding, bugün 8 şirket ve 2500'ü aşkın profesyonel kadrosuyla inşaat, turizm, finans, petrol, enerji ve içecek alanlarında faaliyet göstermektedir. Her biri dalında öncü ve uzmanlaşmış Kaya Holding grup şirketleri, doğrudan ya da dolaylı olarak dünyanın birçok farklı noktasında bulunan binlerce müşteriye ulaşmakta, özellikle turizm ve inşaat sektöründe sadece yerel değil, küresel pazarlara da hizmet vermektedir.

Türkiye'nin Geleceğine Yatırım Yapan Genç Güç...
Girişimci ruhunu kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirerek büyümeye ve yarınların güçlü Türkiye'si için çalışmaya devam eden Kaya Holding A.Ş., içme suyu ve yakın gelecekte enerji sektöründe gerçekleşecek olan projeleri ile yatırımlarına devam etmektedir. Güçlü ve güvenilir yapısı ile Kaya Holding A.Ş., farklı sektörlerde elde ettiği başarılarına gelecekte yenilerini ekleyerek her zaman "En İyi"nin öncüsü olma misyonunu benimsemektedir.

Kaya Thermal 2020 yılbaşı programı! Hangi şarkıcılar geliyor? ile ilgili etiketler Yılbaşı 2020 Kaya Thermal
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.