Kayınbiraderini işe alan CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'den pes dedirten savunma!

CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, kayınbiraderini belediyede işe aldığını kabul ederek tepki çeken bir savunma yaptı. Özer, "Kayınbiraderim olduğu için değil, o alanda başka birini bulamadığım için çalışıyor ve çalışacak" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra akrabalarını kayıran CHP'li başkanlar kervanına kayınbiraderini belediyede işe alan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de eklendi.

ÖZER'DEN İLGİNÇ SAVUNMA

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili Başkan Özer'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İddiaları yalanlamayan Özer, "Böyle dedikodularla uğraşmayın. Kayınbiraderim olduğu için değil, o alanda başka birini bulamadığım için çalışıyor ve çalışacak" ifadelerini kullandı.

"BU ALANDA ESENYURT'TA KOYABİLECEĞİM ADAM YOKTU"

Açıklamasının devamında işe aldığı kayınbiraderinin meziyetlerini sıralayan Başkan Özer, "Bu alanda Esenyurt'ta koyabileceğim adam yoktur. O yüzden dışarıdan getirdim. Ama kayınbiraderim olduğu için değil. Üniversitede genel sekreterlik yapmış, hastane başmüdürlüğü yapmış" şeklinde konuştu.

 

 

Kayınbiraderini işe alan CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'den pes dedirten savunma! ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.