Kayıp Narin'in yeri bulundu mu? Gözler akşamüstü yapılacak açıklamada!

Diyarbakır'da 9 gündür aranan kayıp Narin Güran soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Adli Tıp Raporu'na göre gözaltına alınan ağabeyin kolundaki diş izlerinin küçük kıza ait olmadığı ortaya çıkarken akşamüstü Narin'in kaybıyla ilgili resmi bir açıklama yapılacağı öğrenildi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos saat 15.00 sıralarında kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları 9 gündür devam ediyor.

Ekipler küçük kız için seferber olurken, soruşturmaya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. 

ADLİ TIP RAPORU AÇIKLANDI: AĞABEYİNDEKİ DİŞ İZLERİ NARİN'E AİT DEĞİL

Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Ağabey E.G. (18), kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Adli Tıp Raporu'nda diş izlerinin Narin'e ait olmadığı ortaya çıktı. 

NARİN'İN AĞABEYİNİN KOLUNDAKİ DİŞ İZLERİ NASIL OLDU?

Bu gelişme sonrası E.G'nin kolundaki diş izlerinin nasıl oluştuğu merak konusu oldu. Aile büyüklerinden gelen açıklama ile diş izlerinin nasıl oluştuğu ortaya çıktı. 

 

AMCA AÇIKLADI: HİÇBİR ŞEY SÖYLEYEMEDİĞİ İÇİN KENDİNİ ISIRIYOR

Narin'in babası Arif Güran'ın amcası Ali Rıza Güran, gözaltındaki E.G.'nin kendi kendisini ısırdığını söyledi. Ali Rız Güran, "Çocuğumuz çok duyarlı ve temiz bir çocuk. Büyüklere karşı gayet saygılı bir çocuk. O çocukla ilgili herhangi bir şüpheniz olmasın. Yukarıdan amcasına doğru koşuyor. Amcasına 'Benim bacım kayboldu' diyor. Onun elinde telefonu vardı. Yengesi ile amcasının yanında telefonunu yere çakıyor. Amcasına hiçbir şey söyleyemediği için artık kendini ısırıyor, kendine zarar veriyor. Onun zararı kendine. Herhangi bir şey yapacak biri değil. Çocuğu tekrar Diyarbakır'a getirmişler ama yine gözaltına alınmış" dedi.

Kayıp Narin'in yeri bulundu mu? Gözler akşamüstü yapılacak açıklamada! - Resim : 2

"ŞU ANDA ÇEMBER DARALDI"

Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Bu süreç içerisinde birçok ihbarlar gelmektedir. Asıllı, asılsız olsa da her türlü ihbarın üzerine gitmekteyiz. Şu anda çember çok daraldı. Yer altı görüntüleme cihazlarına kadar Jandarma Genel Komutanlığı tarafından imkanları kullanılıyor. Merak etmeyin, isteğimiz bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmaktır. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. 

Çok kısa bir sürede inşallah Narin'imizin müjdesini burada vermek isterim. Elimizde deliller, ifadeler var. Saat saat değil, dakika dakika Narin'in köydeki hareket ve faaliyetlerini kayıt altına aldık. Bu deliller üzerine gidiyoruz, sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın zamanda sonucunu alacağız" diye konuştu.

Kayıp Narin'in yeri bulundu mu? Gözler akşamüstü yapılacak açıklamada! - Resim : 3

NARİN'İN YERİ BULUNDU MU? AKŞAM SAATLERİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK

Türkiye, Narin'den gelecek güzel bir habere kilitlenirken sosyal medyada yalan yanlış bilgiler dolaşıma sokuldu. 

Yalan haberler sonrası bakanlık olaya el attı. Bugün akşam saatlerinde Narin'in kaybıyla ilgili resmi bir açıklama yapılacağı öğrenildi. 

 

Kayıp Narin'in yeri bulundu mu? Gözler akşamüstü yapılacak açıklamada! ile ilgili etiketler Diyarbakır Bağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy, Türkiye güzeli İdil Bilgen'i değerlendirdi: Erkek suratlı!

Bülent Ersoy, Miss Turkey’de birinci seçilen İdil Bilgen’i değerlendirdi. Ersoy, “Bu şimdi güzel mi? Bu çocuk biraz erkek suratlı, Şabaniye gibi. Genç çocuk ama kırmayalım tabi üzmeyelim.” dedi.