Kayseri'deki gerginliğin dinmesinin ardından Türkiye'nin Avusturya zaferi İdlib'de coşkuyla kutlandı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Milli takımın zaferi tüm yurtta ve coşkuyla kutlanırken Suriye'nin İdlib kentinden de kutlama görüntüleri geldi. Kayseri'de yaşanan taciz gerginliğinin ardından İdlib'den gelen görüntüler yüzleri gülümsetti. Görüntülerde Suriye halkının milli zaferimizi kutlayarak sevincimizi paylaştığı görüldü.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Maç sonucu tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Avrupa ülkelerinde yaşayan Türklerin de coşkuyla kutladığı 2-1’lik sonuç, Suriye İdlib’de de kutlandı.

Türkiye’nin galip gelmesi sonucu İdlib/Taftanaz’da sivil halk sokağa indi. Türk bayrakları ile Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya Milli Takımı’nı 2-1’lik skorla mağlup etmesi kutlandı. İdlib sokakları Türk bayraklarının dalgalanması ile adeta kırmızı beyaza boyandı.

Kayseri'de Suriyeli bir göçmenin 7 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği haberi ilçeyi ayağa kaldırmıştı. Öfkeli bir grup Suriyelilere ait araçları ters çevirip ateşe vermişti. Yaşanan olayları fırsat bilen provokatörler gerilimin tırmanmasına neden olmuştu. Suriye'nin İdlib kentinden gelen kutlama görüntlerinde ise Suriye halkının milli zaferimizi kutlayarak sevincimizi paylaştığı görüldü.

Kayseri'deki gerginliğin dinmesinin ardından Türkiye'nin Avusturya zaferi İdlib'de coşkuyla kutlandı ile ilgili etiketler Suriye A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.