Keep Network nedir? Keep coin nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki hareketlelik ve buna yönelik araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Keep Network (KEEP) hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Keep Network nedir? Keep coin nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Keep Network, özel verileri genel blok zincirinde depolamak ve şifrelemek için oluşturulmuş bir ağdır. Keep Network, keep olarak bilinen özel veriler için off-chain veri kapsayıcılarından oluşurken, KEEP work tokenını tamamen izinsiz olmasını sağlamaktadır. Bu çerçevede, "Keep Network nedir?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Keep Network nedir? Keep coin nasıl alınır?

KEEP NETWORK NEDİR? 

Keep Coin, hem güvenilir hem de belirli amaçlar doğrultusunda yola çıkan ve adından kısa sürece söz ettiren kripto para projesi olarak bilinmektedir. Keep Coin esasında Keep Network’ün dijital para birimlerindendir. Keep Network’ü yatırımcısının güvenliği için Blockchain ağı içerisinde yapılan uygulamaları ve bununla beraber kullanıcıları özel bir alan içerisinde saklar. Depolanan bu alanlarda zincir dışı kaplar olarak isimlendirilir. Keep Network’ün en bilinen özelliği ise bu verilerin gizli tutulma vaadidir.

Keep sisteminin bütünüyle kendine has bir algoritması bulunduğundan bunun adı tBTC olarak adlandırılır. Bu altyapı ile beraber Ethereum ağı üzerinden ERC-20 Token üretilir. Keep ağı bu sayede sansüre dayanıklı ve desantralize bir biçimde çalışır. Ağdaki Keep Token’lar Stake edilerek çoğaltılır.

KEEP COIN NASIL ALINIR?

Keep Coin, Binance kripto para borsası üzerinden alınabilir. Binance TR veya Binance Global borsalarına kayıt olunduktan sonra sizde Keep Coin alma işlemini kısa bir süre içinde tamamlama şansını elde edebilirsiniz. Binance kripto para borsasına kayıt olduktan sonra banka havalesi ya da EFT işlemi gerçekleştirerek hesabınıza para aktarıp hızlı bir biçimde Keep Coin alabilirsiniz.

Binance ilanlarını inceleyerek Kripto Al menüsü üzerinden Keep Coin seçeneğini tıklayarak da P2P yöntemi ile satın alma şansına sahipsiniz. Satın alacağınız miktarı belirleyerek Keep Coin işlemlerinizi hemen yapmaya başlayabilirsiniz.

Keep Network nedir? Keep coin nasıl alınır? ile ilgili etiketler keep network keep coin
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.