Kefaret 6. bölüm fragmanı izle!

Kefaret 6. bölüm fragmanı izle takipçiler tarafından araştırılmakta. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Kefaret 6. yeni bölüm fragmanı merak edilmekte. Kefaret 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 6. yeni bölüm fragmanı izle dizinin yakın takipçileri tarafından merak edilmekte. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Kefaret dizisinin son bölümü 20 Aralık Pazar akşamında FOX TV ekranlarında yayına girdi. Peki, Kefaret 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret son bölümde neler yaşandı?

Münevver’in Ahmet’e attığı mesajı fark ederek ortadan yok olan Zeynep ve Sinan yerine Ahmet’in öfkesi Münü’ye patlar. Melisa’nın babasına yakalanan Can’ın başı derttedir. Bu sırada evlenmeye zorlanmak için Meltem’in sahte akrabaları tarafından kaçırılan Ahmet’in hayatı tehlikededir.

Kefaret 6. bölüm fragmanı izle!

Sude ile ilgili DNA raporunun gelmesiyle Zeynep’in hayatı bütünüyle değişir. Sinan, Elif’in kaçırılması ile ilgili sürpriz bilgilere ulaşır.

Kefaret 6. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Kefaret 6. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kefaret 6 bölüm fragmanı izle Kefaret 6 yeni bölüm fragmanı izle Kefaret fragman izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.