Kelepçeleyip, başına poşet geçirip öldürdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska adlı kadın evinde ölü bulundu. Telefonla ulaşamayınca annesinin yardım istediği komşularının çağırdığı polis tarafından bulunan genç kadının ellerinin kelepçeli olduğu, başında da poşet bulunduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Bodrum'un Eskiçeşme Mahallesi’ndeki bir sitedeki evde yalnız yaşayan Ukrayna uyruklu 25 yaşındaki Kristina Novytska’ya ulaşamayan annesi, komşularını telefonla aradı. Komşuları da genç kadına ulaşamayınca polise ihbarda bulundu.

Kelepçeleyip, başına poşet geçirip öldürdüler

Kapı çilingirle açıldığında genç kadın sandalyeye oturmuş vaziyette elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü olarak bulundu. 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Kelepçeleyip, başına poşet geçirip öldürdüler - Resim : 2

En son 30 Aralık günü görüldüğü belirtilen Novytska’nın ölümüne ilişkin olarak 2 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Polis güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Novytska’nın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

Kelepçeleyip, başına poşet geçirip öldürdüler - Resim : 3

ALP KIRŞAN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Öte yandan genç kadının ünlü sunucu Alp Kırşan’ın da komşusu olduğu anlaşıldı. Kırşan, Novystka’nın cansız bedeninin bulunduğu saatlerde Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, “Az önce karşı sitemizde Rus uyruklu bir kadının cesedine ulaşıldı, savcı bekleniyor” ifadesini kullandı.

Kelepçeleyip, başına poşet geçirip öldürdüler ile ilgili etiketler Muğla Bodrum Ukrayna Kristina Novytska
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.