Kerem Aktürkoğlu David Beckham ve Lionel Messi'nin yanına gidiyor

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri bitmiyor. David Beckham'ın sahibi olduğu ve Lionel Messi'nin oynadığı Inter Miami'nin Kerem Aktürkoğlu'na talip olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Avrupa ve Arabistan’dan teklifler alan 25 yaşındaki oyuncuya ABD'den talip çıktı. Yeni adresi merak konusu olan A Milli yıldız için gözden çıkarılan bonservis bedeli de belli oldu.

Yaz transfer sezonu çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da mevcut oyuncuların da son durumu merak ediliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden yönetim, teklif gelen oyuncuların durumunu değerlendiriyor.

Takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri bitmiyor.

Son olarak Real Sociedad'ın 12 milyon euro önerdiği 25 yaşındaki oyuncuya Suudi Arabistan'dan da talipler vardı. Yıllık 8 milyon euro'yu bulan öneriyi şu ana kadar değerlendirmeyen Kerem'e ABD'den de teklif geldi.

Lionel Messi'nin takımı Inter Miami olduğu öğrenilen kulübün 14 milyon euro'yu gözden çıkarttığı bildirildi. Kerem'in geleceğiyle ilgili kararı kısa süre içinde vermesi bekleniyor.

Bu teklife sıcak bakan Galatasaray, pazarlıklarla rakamı yukarı çekmeye çalışacak.

2020'den bu yana formasını giydiği sarı-kırmızılı ekipte kaptanlığa kadar yükselen Kerem, 173 maçta 44 gol ve 39 asistlik performans ortaya koydu. Yıldız futbolcunun Galatasaray'daki sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

(Sabah)

Kerem Aktürkoğlu David Beckham ve Lionel Messi'nin yanına gidiyor ile ilgili etiketler David Beckham Lionel Messi Miami Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.