Kerem Aktürkoğlu Rus ekibinden şu anki maaşının 4 katını istedi! Kabul edilirse transfer bitecek

Galatasaray'dan 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova'dan 4 milyon euro yıllık ücret talep etti. Şayet Rus ekibi bu maaşı kabul ederse transfer tamamlanacak.

Galatasaray ile ayrılığın kıyısında olan Kerem Aktürkoğlu için Rus ekibi Spartak Moskova'dan gelen 13 milyon euro'luk teklif, yönetimden kabul gördü. Ancak Rus kulübü, henüz milli oyuncu ile anlaşma sağlamadı.

Ücretinde yönetimin zaman zaman iyileştirmeler yapıp sözleşmesini uzattığı oyuncunun son ücreti, yıllık 1 milyon euro'ya göre TL karşılığı ayarlanmıştı.

4 MİLYON EURO MAAŞ İSTEDİ

Rus ekibinin teklifi sonrasında Galatasaray'ın da onay vermesinin ardından Spartak Moskova ile görüşen oyuncunun yetkilileri yıllık ücret talebini 4 milyon euro olarak belirledi.

25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için kesenin ağzını açan Moskova ekibi de bu bedeli ödemeye sıcak bakarken taraflar arasında anlaşma sağlanmasının ardından resmi imzalar atılacak.

(Sabah)

Kerem Aktürkoğlu Rus ekibinden şu anki maaşının 4 katını istedi! Kabul edilirse transfer bitecek ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti