Kerem Aktürkoğlu ve Felipe Melo'dan, derbi sonrası Fenerbahçelileri kızdıran hamle!

Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve lig yarışında farkı 5 puana çıkardı. Dev derbinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın eski oyuncuları Kerem Aktürkoğlu ve Felipe Melo, Galatasaray'ın maç sonu paylaşımının altına çok konuşulacak bir paylaşım ve bir yorumda bulundurular.

Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve lig yarışında farkı 5 puana çıkardı.

Dev derbinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın eski oyuncuları Kerem Aktürkoğlu ve Felipe Melo, Galatasaray'ın maç sonu paylaşımının altına çok konuşulacak bir paylaşım ve bir yorumda bulundurular.

Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, paylaşımının altına ağlayan emoji paylaştı. 

Felip Melo ise "Fener ağlama, 3 puan Cimbom" yorumunu yaptı.

Öte yandan Melo mücadelenin ardından sosyal medya hesabından da flaş bir paylaşımda bulundu.

Felipe Melo o paylaşmında, "Bir, iki, üç Fener ağlama" dedi.

İşte o paylaşım ve yorum:

Kerem Aktürkoğlu ve Felipe Melo'dan, derbi sonrası Fenerbahçelileri kızdıran hamle!

 

 

Kerem Aktürkoğlu ve Felipe Melo'dan, derbi sonrası Fenerbahçelileri kızdıran hamle! ile ilgili etiketler Felipe Melo Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.