Kerem Aktürkoğlu'dan dikkat çeken açıklama: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!

Portekiz Süper Ligi’nin 8. hafta maçında Benfica, evinde Rio Ave'yi 5-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Portekiz Süper Ligi’nin 8. hafta maçında Benfica, evinde Rio Ave'yi 5-0 mağlup etti.

Müsabaka sonrası hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde oynadıkları ve Feyenord'a 3-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından takım olarak bu maçta bir tepki göstermeleri gerektiğini ve bunu başardıklarını söyledi.

"TÜM HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM''

Milli futbolcu, "Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum ve bunu adım adım yapmanın mutluluğunu yaşıyorum." diyen Aktürkoğlu, "Bu stadyumu seviyorum çünkü bana şans veriyor. Burada oynadığım her maçta gol attım ve umarım böyle devam eder." şeklinde konuştu.

Diğer yandan Portekiz basını da internet sayfalarında "hat-tirck" yapan 26 yaşındaki yıldıza övgüler yağdırdı.

O Jogo "Benfica'nın gol yağmurunda Aktürkoğlu şov", Record, "Aktürkoğlu rüya gibi bir ilk yarı oynadı ve yarım saatte üç gol attı", Diario de Noticias "Benfica, kırılgan Rio Ave'yi Aktürkoğlu'nun hat-trick ile yerle bir etti" ifadelerini kullandı.

 

Kerem Aktürkoğlu'dan dikkat çeken açıklama: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! ile ilgili etiketler Benfica Portekiz Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Aniden alev alınca... Hindistan'da havai fişek dükkanında saldırı gibi görüntüler!

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor. Hindistan Haydarabad'da bir havai fişek dükkanındaki patlamalar çok ilginç görüntüler oluşturdu.