Kerem Bürsin'den rol arkadaşı Devrim Özkan'a büyük övgü...

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, rol arkadaşı Devrim Özkan hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İkili, birlikte çalıştıkları projede gösterdikleri performansla beğeni topladı. Bürsin, Özkan’ın yeteneklerine ve çalışma azmine vurgu yaparak, “Devrim, gerçekten olağanüstü bir oyuncu. Her sahnede kendini geliştiriyor ve karakterine hayat katıyor. Onunla çalışmak büyük bir keyif,” dedi.

Devrim Özkan ise, Bürsin ile çalışmanın kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Özkan, “Kerem, hem bir arkadaş hem de harika bir mentor. Onunla sahne paylaşmak, benim için büyük bir şans. Öğrenmek ve birlikte yaratmak çok keyifli,” ifadelerini kullandı.

MAVİ MAĞARA'DAN ÖNCE YALANCI DİZİSİNDE ROL ALMIŞLARDI

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan, son olarak "Yalancı" adlı dizide başrol oynamışlardı. Dizi, izleyicilerden olumlu yorumlar alarak ilgiyle takip ediliyor. İkili, dizinin yanı sıra sosyal medyada da birbirlerini destekleyerek hayranlarının takdirini kazanıyor.

ÖVGÜ YAĞDIRDI

Bürsin’in Özkan’a olan övgüleri ve ikilinin uyumu, izleyicilere kaliteli bir dizi deneyimi sunuyor. İki genç yetenek, Türk televizyon dünyasında adlarından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Kerem Bürsin'den rol arkadaşı Devrim Özkan'a büyük övgü... ile ilgili etiketler Devrim Özkan Kerem Bürsin oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.