Kerim Bahadır'dan Galatasaray'ı hedef alan Acun Ilıcalı'ya Adnan Oktar göndermesi: Sen şeyhinin eteklerinde dolanırken...

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve Avukat Kerim Bahadır, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'yı Galatasaray'ı hedef alan sözleri nedeniyle topa tuttu. Bahadır, ''Sen, şeyhinin eteklerinde dolanırken, Galatasaray UEFA kupası için koşturuyordu.'' sözleriyle Ilıcalı'ya Adnan Oktar göndermesi yaptı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta yaptığı bir basın toplantısında TFF ve MHK içinde Galatasaray'ı destekleyen bir yapı olduğunu iddia etmişti.

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve Avukat Kerim Bahadır, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'yı Galatasaray'ı hedef alan sözleri nedeniyle topa tuttu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta yaptığı bir basın toplantısında, "TFF adaleti getireceğini söylüyor. Burada bir yapı var, belgeler ortada" ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı, son yaptığı açıklamada ise, "Biz burada yapıyı yıkacağız. Hata yapan gidecek. Sistem bu. Ben polis değilim, bir şeyi araştırmak zorunda değilim. Bu sistem söyle yıkılır. Yapamayan gidecek. Düzelmiyorsa da bunun sonu mutlaka yabancı hakem olacak. Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz" ifadelerini kullanarak TFF ve MHK içinde Galatasaray'ı destekleyen bir yapı olduğunu iddia etmişti.

KERİM BAHADIR'DAN ACUN ILICALI'YA GÖNDERME!

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve Avukat Kerim Bahadır, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya Galatasaray'ı hedef alan sözleri nedeniyle tepki gösterdi. Kerim Bahadır, şu ifadeleri kullandı:

 "Televizyon televizyon dolaşıp, kulübümüzü ve yöneticilerimizi hedef alan rakip kulübün Asbaşkanı'na (Acun Ilıcalı) diyorum ki; Sen, şeyhinin eteklerinde dolanırken, Galatasaray UEFA kupası için koşturuyordu. Galatasaray ağır taştır."

Kerim Bahadır'dan Galatasaray'ı hedef alan Acun Ilıcalı'ya Adnan Oktar göndermesi: Sen şeyhinin eteklerinde dolanırken...

Kerim Bahadır'dan Galatasaray'ı hedef alan Acun Ilıcalı'ya Adnan Oktar göndermesi: Sen şeyhinin eteklerinde dolanırken... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail ordusu Lübnan'ın güneyindeki 2 kente düzenlediği saldırılarda 2 camiyi yıktı

İsrail ordusunun, Lübnan'ın güneyindeki Sur ve Nebatiye kentlerine düzenlediği saldırılarda 2 camiyi yıktığı bildirildi. Lübnan'da 8 Ekim 2023'ten bu yana 104'ü çocuk ve 194'ü kadın, toplam 2 bin 255 kişi öldü, 10 bin 524 kişi yaralandı.