Kesik izi zannettiler ama... 10 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Tokat'ta parkta oynayan 10 yaşındaki çocuk bir anda yere yığıldı. Hastaneye giden aile hayatının şokunu yaşadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tokat'ta saat 18.00 sıralarında Büyükbeybağı Mahallesi'ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki Kağan A. arkadaşları ile parkta futbol oynamaya başladı. Bir süre sonra Kağan A. birden yere yığıldı. Arkadaşları ise baktığında çocuğun tişörtünde kesik izi olduğunu ve sırt bölgesinden kan aktığını gördü. Haber verilmesi üzerine durum 112 acil çağrı merkezine bildirildi.

YORGUN MERMİ OLDUĞU ANLAŞILDI

Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Kağan A.'nın sırt bölgesinden yorgun mermi girdiği anlaşıldı. Hastaneye giden aile olay nedeniyle şok yaşarken, yaralanan çocuğun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kesik izi zannettiler ama... 10 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.