Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz'u yapanın FETÖ olduğundan en ufak bir şüphem yok

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye konutu... CHP lideri, "15 Temmuz’u yapanın FETÖ terör örgütü olduğu konusunda en ufak bir şüphem yoktur" dedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi hakkında "Kontrollü darbe" ifadesini kullanmış ve bu açıklaması kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

CHP lideri Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye konuştu, ve "kontrollü darbe" söyleminde geri adım attı.

CHP lideri açıklamalarını düzelterek, "15 Temmuz’u yapanın FETÖ terör örgütü olduğu konusunda en ufak bir şüphem yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Her zaman, her yerde ve her ortamda, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütüdür dedim. 15 Temmuz’u yapanın FETÖ terör örgütü olduğu konusunda en ufak bir şüphem yoktur. Meclis’te de Yenikapı’da da her defasında bunun yapan FETÖ terör örgütüdür dedim. Bu konuda en ufak bir tereddütüm yoktur”

Neden "kontrollü darbe" dediğine ilişkin soruya 15 Temmuz'da halen yanıtlamayan soruları hatırlatarak yanıt veren Kılıçdaroğlu, "kontrollü darbe" söylemini kullanmaya devam edip etmeyeceğini ise şöyle yanıtladı:

“Özel bir ısrarım yok. Bütün arzum darbenin bütün ayrıntılarıyla ortaya çıkarılıp aydınlatılması”.

Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz'u yapanın FETÖ olduğundan en ufak bir şüphem yok ile ilgili etiketler Darbe 15 Temmuz Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.