Kılıçdaroğlu ne demişti: Kimse Erdoğan'la fotoğraf çektirmek istemiyor!

Kemal Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yan yana fotoğraf çektirmek istemediğini iddia etti. Ancak Cumhurbaşkanı'nın ABD ziyaretinde adeta, Erdoğan ile aynı fotoğraf karesine girmeyen devlet lideri kalmadı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV'de Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu olarak soruları yanıtlandı.

Cumhurbaşkanı'nın her söyleminde savaş ilan ettiğini savunan Kılıçdaroğlu, "Kimse sizinle fotoğraf vermek istemiyor. Bürokratlar bir araya gelinmemesi için uğraşıyor. Kimse yan yana fotoğraf çektirmek istemiyor." iddialarında bulundu.

ferkjfeeeregg

NEW YORK'TA DÜNYA LİDERLERLERİ ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü liderleri hatırlattı.

Erdoğan'ın yoğun temaslarında adeta kendisi ile aynı fotoğraf karesine girmeyen dünya lideri kalmadı.

İşte Erdoğan'ın görüşmelerinin bazıları:

frjfrgg

fwrjfrg

frAufrff

ferkjngreg

rkjrg

BEŞTEPE'DEN KILIÇDAROĞLU'NA İMALI MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretinde kendisine eşlik eden isimlerden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan da CHP liderine imalı bir mesaj geldi.

Sosyal medya hesabında Erdoğan'ın ABD temaslarından bazı fotoğraf karelerini paylaşan Varank, "Cumhurbaşkanımızın New York'da bir günü: On ikili görüşme ve kabul. Bloomberg Küresel İş Forumu ve Turken Vakfı'nda hitap." diye yazdı.

fkjfrgghhh

Kılıçdaroğlu ne demişti: Kimse Erdoğan'la fotoğraf çektirmek istemiyor! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Mustafa Varank ABD Trump cumurbaşkanı macron
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.