Kırmızı bülten ile aranıyordu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder İstanbul'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama ve Uyuşturucu Ticareti Yapma'' suçlarından aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder'ın İstanbul’da yapılan “KAFES-25” Operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Almanya tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama ve Uyuşturucu Ticareti Yapma'' suçlarından aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder'ın İstanbul’da yapılan “KAFES-25” Operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

İşte Ali Yerlikaya'nın paylaşımı:

Kırmızı bülten ile aranıyordu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder İstanbul'da yakalandı ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel 80 yaşına bastı

Türk şiirinin söz ustası, "Evet İsyan", "Erbain", "Bir Yusuf Masalı", "Of Not Being a Jew" ve "Şiir Okuma Kılavuzu"nun da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan İsmet Özel 80. yaşını kutluyor. Özel'in sevenlerinden ve hayralarından mesaj yağıyor.