Kırmızı kategoride aranan sözde Amed Eyalet Sorumlusu ve gri kategoride aranan Fehmi Başkurt öldürüldü

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kırmızı Kategoride aranan sözde Amed Eyalet Sorumlusu Hebun Piro Amed kod adlı Zırav Taş ve Gri Kategoride aranan Botan kod adlı Fehmi Başkurt'un etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu Lice ilçesi kırsalında “GÜRZ-14” operasyonu gerçekleştirildi.

Jandarma ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando timlerimiz ve Güvenlik Korucularının katılımıyla yapılan temas araması faaliyeti esnasında çıkan çatışma sonucu; biri kırmızı, biri gri kategoride olan terör örgütü PKK mensubu 2 terörist silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI!

Teröristlerin; 3 güvenlik görevlisi ile 5 sivil vatandaşın şehit edildiği, 4 güvenlik görevlisinin yaralandığı toplam 6 eyleme katıldıkları belirlendi.

Kırmızı kategoride aranan sözde Amed Eyalet Sorumlusu ve gri kategoride aranan Fehmi Başkurt öldürüldü ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.