Kırmızı Oda 18. bölüm full izle! Kırmızı Oda yeni bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 18. bölüm full izlenmek için araştırılmaya başlandı. 1 Ocak Cuma akşamında TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda 18. bölüm tek parça dizi bitiminde puhu tv ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 18. bölüm izle ile bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı dizinin yeni bölümü bu aklam ekrana gelecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki, Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın),Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

“Nedir seni bu hâle getiren Kumru?”


Kırmızı Oda 18. bölüm tanıtımı yayında.#KırmızıOda yeni bölümüyle 1 Ocak Cuma günü saat 20.00’de @tv8'de. @OGMPictures pic.twitter.com/RyoQ6Q5oDd

— Kırmızı Oda Dizi (@kirmiziodadizi) December 28, 2020

Kırmızı Oda 18. bölüm full izle! Kırmızı Oda yeni bölüm Fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TV 8 ekranlarının en çok seyredilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kırmızı Oda 18. bölüm full izle! Kırmızı Oda yeni bölüm Fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 18. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.