Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı izle!

Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Delikanlı Sadi'nin hikayesinin anlatıldığı ve ilgiyle takip edildiği Kırmızı Oda yeni bölümü 26 Şubat akşamı ekrana geldi. Peki, Kırmızı Oda 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin gelecek hafta detayları haberimizde.

Kırmızı Oda son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Kumru ve Sadi'nin hikayesinin izleyenleri adeta göz yaşlarına boğması yine reytinglere yansıdı. Bu akşam yayınlanan son bölüm sonrası ise Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı izlemek isteyenler ise araştırmalara başladı. Binnur Kaya'nın Doktor Hanım rolüyle adeta döktürdüğü dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Delikanlı Sadi, üvey annesi ile geçen yıllarını anlatıyor. Kumru'nubn hikayesi ise izleyenlerin büyük bir merak konusu. Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümü ile TV8'de yayınlandı.  Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TV8 Kırmızı Oda 25. bölüm  full izle! - Haberler


Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

 

Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.