Kırmızı Oda 28. son bölüm izle

Kırmızı Oda 28. bölüm full izlenmek için yayında. 12 Mart akşamında TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisinin 28. son bölümü 12 Mart Cuma akşamında TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni, Kırmızı Oda son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhutv platformundan izlenebiliyor.

KIRMIZI ODA 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kumru, Yavuz’un kendisini birlikte İstanbul’a yerleşmeye nasıl ikna ettiğini anlatır. Doktor Hanım, Haluk’la yeniden karşılaşmanın heyecanını yaşayan Nazlı’nın eski alışkanlıklarına geri dönmeye başladığını fark eder.

Kırmızı Oda 28. son bölüm izle

Sadi, yaşadığı evden kovulunca sokaklarda bir başına kaldığı çaresiz günlerinden çıkardığı dersleri Doktor Hanım’la paylaşmasının ardından, kız kardeşi Seda’yı gülümsetebilmek için ona güzel bir sürpriz yapar.

Kırmızı Oda 28. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.