Kıvanç Kılınç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç, Instagram'da paylaştığı bir hikaye ile gündeme geldi. Türk televizyon ve sinema dünyasında adından sıkça söz ettiren bir isim olan Kıvanç Kılınç'ın hayatı, kariyeri ve hangi projelerde yer aldığı merak konusu. oldu. Peki, Kıvanç Kılınç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Kıvanç Kılınç'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

"Gibi" dizisinin sevilen karakteri İlkkan'ı canlandıran Kıvanç Kılınç, Instagram'da paylaştığı bir hikaye ile dikkatleri üzerine çekti. Türk televizyon ve sinema dünyasında başarılı performanslarıyla tanınan Kıvanç Kılınç, kariyeri ve hayatıyla merak konusu oldu. Peki, Kıvanç Kılınç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde rol aldı? İşte Kıvanç Kılınç'ın hayatı ve kariyerine dair bilinmesi gerekenler...

Kıvanç Kılınç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

KIVANÇ KILINÇ KİMDİR?

Kıvanç Kılınç, 19 Ağustos 1982 tarihinde Isparta'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duyan Kılınç, 1997 yılında Antalya Tiyatro Atölyesi'nde sahne almaya başladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nı kazanarak profesyonel oyunculuk eğitimine adım attı ve 2005 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a yerleşerek kariyerine televizyon, sinema ve tiyatro alanlarında devam etti.

Kıvanç Kılınç, 2007-2013 yılları arasında kurucularından biri olduğu Kurusıkı adlı toplulukla doğaçlama komedi gösterileri gerçekleştirdi. Oyunculuk kariyerinde birçok önemli yapımda rol aldı ve geniş bir izleyici kitlesi kazandı. İşte Kıvanç Kılınç'ın rol aldığı bazı diziler:

Muhteşem Yüzyıl

Lale Devri

Yer Gök Aşk

Kaçak

Ulan İstanbul

Diriliş Ertuğrul

Filinta

Kalbimdeki Deniz

Bizim Hikaye

Gibi

 

 

Kıvanç Kılınç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.