Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüme damga vurdu! Meryem'den tanımadığı kızı Mira'ya ninni...

Kızıl Gocalar dizisi yeni bölümü ile izlenme başarısı yükselen dizilerden biri oldu. NOW ekranlarında yayınlanan dizinin ekranlarda olan bölümünde Meryem'in tanımadığı ve öldü sandığı kızına söylediği ninni yüreklere işledi.

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümleri ile her pazartesi ekranlara geliyor. Başarılı dizi Kızıl Goncalar'da her sahne olay yaratıyor. Faniler ile bilim ve fene önem veren Atatürk ilkelerini benimseyen Levend'in macerasının dikkat çektiği dizide Meryem ve Zeynep'in herşeyden habersiz savrulup yorulduğu görülüyor.

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde Meryem ile hiç tanımadığı kızı Mira'nın huzur bulduğu anlar dikkat çekti. Mira'ya ninni söyleyen Meryem onun hiç hissetmediği huzuru bulmasını mı sağlayacak?

İŞTE MERYEM'DEN MİRA'YA OKUNAN O NİNNİ

 

 

Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüme damga vurdu! Meryem'den tanımadığı kızı Mira'ya ninni... ile ilgili etiketler Kızıl Goncalar
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.