Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitti mi? Kızıl Goncalar dizisi neden ara verdi? Kızıl Goncalar dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, merakla beklenen sezon finali tarihini açıkladı, NOW TV izleyicilerini üzdü. Uzun bir süredir büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, duygusal anlar yaşatacak bir sezon finaliyle ekranlara veda edecek. Peki, Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitti mi? Kızıl Goncalar dizisi neden ara verdi? Kızıl Goncalar dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte, Kızıl Goncalar dizisi hakkında merak edilenler...

Kızıl Goncalar dizisi, sezon finali tarihini paylaştı. Dizinin takipçileri, büyük bir heyecanla izledikleri bu yapıma veda etmenin hüznünü yaşıyor. Kızıl Goncalar, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak özel bir sezon finaliyle ekranlara veda edecek. Ancak, pek çok kişinin merak ettiği gibi, Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu? Kızıl Goncalar dizisinin ikinci sezonu ne zaman başlayacak? Tüm bu soruların cevapları, dizinin tutkulu izleyicileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İşte, dizi hakkında merak edilenler...

Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitti mi? Kızıl Goncalar dizisi neden ara verdi? Kızıl Goncalar dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

KIZIL GONCALAR FİNAL Mİ YAPIYOR? KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ Mİ YAPIYOR?

NOW TV ekranlarında yayımlanan Kızıl Goncalar dizisi, sezon finalini haziran ayında gerçekleştirecek ve izleyicilere bir süre ekran arası verecek.

KIZIL GONCALAR 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilen dizinin yeni bölümleri ise Eylül ayında tekrar seyirciyle buluşacak. 12 bölümlük yeni sezonun ardından izleyiciler, Kızıl Goncalar'ın etkileyici hikayesine kaldığı yerden devam edebilecekler.

 KIZIL GONCALAR KADROSU GENİŞLİYOR!

Dizinin 9. bölümünde ise Mira'nın hayatı, gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüphelerle çıkmaza girmiş durumda. Levent ve Beste için zorlu bir hesaplaşma süreci başlarken, Cüneyd, Meryem ve Levent de tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberin peşinde adaletin peşinden koşuyorlar.

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatta yaşayan Meryem'in kesişen kaderlerini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen anneliğin/babalığın birleştirici gücüne vurgu yapıyor. Dizinin kadrosuna ise Melisa Doğu'nun ardından Batuhan Yüzgüleç'in katıldığı magazin basınında yer alan haberlere göre netlik kazandı.

 
 
Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitti mi? Kızıl Goncalar dizisi neden ara verdi? Kızıl Goncalar dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Kızıl Goncalar
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.