Kızılcık Şerbeti 1. bölüm youtube izle! show tv Kızılcık Şerbeti 1. bölüm full izle!

Kızılcık Şerbeti 1. bölüm ile Show TV ekranlarında. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Barış Kılıç ile Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Kızılcık Şerbeti son bölümü ile dizi bitiminde Youtube de. İşte, Kızılcık Şerbeti 1. bölüm full izle ekranı…

Kızılcık Şerbeti 1. bölüm ile 28 Ekim tarihinde Show TV de. Cuma akşamlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan ve başrollerinde Barış Kılıç ile Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümü ile oldukça merak edilmekte.

KIZILCIK ŞERBETİ 1. BÖLÜM

İki kızı ve annesiyle yaşayan Kıvılcım özel bir lisede müdürdür. Eşinden boşandıktan sonra ayaklarının üzerinde durmuş, kızlarını yetiştirmek için çok emek vermiştir. İnandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi bir kadındır.

Kızılcık Şerbeti 1. bölüm youtube izle! show tv Kızılcık Şerbeti 1. bölüm full izle!

Büyük kızının üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşı olmasını normal karşılar. Ancak kızı Doğa önce hamile olduğunu söyleyerek, sonra da kaçıp evlenerek Kıvılcım’ı büyük hayal kırıklığına uğratır. Kızının bu yaşta evlenmesi hele bir de çocuk doğuracak olması Kıvılcım açısından büyük hatadır.

Bunu kızına da anlatır ancak Doğa gençliğinin verdiği cesaretle annesine karşı koyar. Çaresiz bir durumda kalan Kıvılcım ne yapacağını düşünürken asıl büyük şoktan habersizdir.

KIZILCIK ŞERBETİ 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kızılcık Şerbeti 1. bölüm youtube izle! show tv Kızılcık Şerbeti 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.