Kızılcık Şerbeti 2. bölüm izle

Kızılcık Şerbeti 2. bölüm full izlenmek için yayında. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti son bölüm ile dizi bitiminde youtube de.

Kızılcık Şerbeti 2. bölüm full izlenmek için 4 Kasım tarihinde Show TV de. Cuma akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde; Kızı Doğa’nın çok muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, her ne kadar bu evliliğin çok uzun ömürlü olmayacağına inanmaktaysa da kızı için şimdilik geride durmayı tercih eder.

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Doğa ise yeni hayatına alışma sürecinde zorlanmaktadır. Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu iki aileye bir araya getirecek, Pembe bunu fırsat bilerek ailelerin yakınlaşması için ortam yaratmaya çalışacaktır.

Kızılcık Şerbeti 2. bölüm izle

Ancak bir araya gelinen ortamlarda yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıkacaktır. Muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ise Kıvılcım için bir muammadır. Hele ki onunla çok farklı bir ortamda karşılaştığında...

Kızılcık Şerbeti 2. bölüm izle ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.