Kızılcık Şerbeti dizisinde kadın cinayetleri konusu işlendi! Kıvılcım'ın isyanı...

Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Sosyal konuları ele alan dizide bu hafta Kıvılcım'ın Türkiye'nin her noktasında yaşanan çocuk istismarı ve kadın cinayetlerine isyanı işlendi. Cezalar ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğini altı çizildi. İşte Kızılcık Şerbeti dizisinden sahne...

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde ülke gündeminde olan ve hemen herkesin isyan ettiği cinayetler konu alındı. Kıvılcım'ın annesi ile diyaloğu bölüme damga vurdu.

"Bir köyde katlediliyor çocuk, sokak ortasında iki kişi bir kızı taciz ediyor, bir kızın kafası annesinin önüne atılıyor..."

İşte o sahne...

Kızılcık Şerbeti dizisinde kadın cinayetleri konusu işlendi! Kıvılcım'ın isyanı... ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Show TV Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.